Nieuws

Juli 2023

De zomervakantie is in zicht. Op woensdag 5 juli a.s. is onze laatste speelavond.
De eerste avond van het nieuwe seizoen is op 23 augustus.
Let op; de tijden zijn veranderd.
De speeltijd voor de basisschoolleden is nu van 17.30u tot  18.30u
De speeltijd voor de leden tussen 12 en 18 jaar wordt nu van 18.30u tot 19.30u

Wij kijken terug op een sportief en gezellig seizoen en hopen iedereen na de vakantie in goede gezondheid en met frisse energie terug te zien.
Rest ons jullie een hele fijne vakantie te wensen!

 

Juli 2022

De laatste avond organiseert Christa het slottoernooi, dit is voor alle leden die mee willen doen! Uiteraard is er een leuke prijs als je wint! De wedstrijdjes duren 15 min en bestaan uit dubbelen en mixen. Je speelt er ongeveer 8. Na afloop is er een hapje en een drankje beschikbaar vanuit de vereniging en uiteraard de prijsuitreiking! 🥳 

Wil je mee doen ? Geef je op !

zie Doc1 badminton flyer christa

April 2021

Tijdens de meivakantie organiseert het jongerenwerk van Stichting WIEL weer verschillende activiteiten, deze activiteiten zijn mede voortgekomen vanuit de wens van de jongeren uit onze gemeente.

(click op afbeelding voor vergroting)

Juli 2020

jeugdlid wordt jeugdburgemeester (kopie Veluwe Koerier)

Elburg kiest nieuwe jeugdburgemeester

ELBURG – Op dinsdag 7 juli heeft een jury, onder leiding van burgemeester Rozendaal en de huidige jeugdburgemeester Jesse Moling, unaniem gekozen voor Josefien Camminga als nieuwe jeugdburgemeester. Als gevolg van corona is de verkiezing anders gelopen dan gepland, maar hierdoor niet minder spannend. Josefien zal in september worden geïnstalleerd, tegelijk met de installatie van de nieuwe jeugdraad en de uitreiking van het jeugdlintje. 

Tot medio maart 2020 konden alle geïnteresseerde basisschoolkinderen uit groep 7 uit de gemeente Elburg zich via een speciaal formulier aanmelden. In totaal hebben 13 kinderen dit gedaan. De jury bestond uit burgemeester Rozendaal, Jesse Moling (huidige jeugdburgemeester), Willem Krooneman (wethouder), Anita Kloosterman en Jannine van der Pol/Jan Karreman (raadsleden), Caroline Turner (straathoekwerker Stichting Wiel) en Ilonka Rietveld (lid Adviesraad). De organisatie was in handen van Alissa van der Beek (medewerker sociaal domein). Uit de 13 aanmeldingen heeft de jury drie kandidaten geselecteerd. Deze drie kandidaten hebben zich mogen presenteren in de tweede ronde. De jury was onder de indruk van hun enthousiasme en heeft na wat wikken en wegen gekozen voor Josefien. Josefien woont in ‘t Harde en zij zit op basisschool Jeanne d’Arc.

In september zal Jesse het stokje overdragen aan Josefien. Normaal gesproken is het zittingsjaar van een jeugdburgemeester van Koningsdag tot Koningsdag. In deze speciale coronatijd blijft Josefien tot en met april 2022 jeugdburgemeester in de hoop dat ze gedurende haar periode in ieder geval een keer de Sinterklaasintocht en Winter in de Vesting kan meemaken. Dit waren, volgens Jesse, samen met de documentaire ’75 jaar bevrijding van Elburg’ wel de mooiste momenten.

Josefien gaf in haar presentatie aan al goede ideeën voor de jeugd in Elburg te hebben. Ze verheugt zich op haar jeugdburgemeesterschap. Jesse gaf haar alvast een goede tip mee ‘ga er vooral van genieten.’ De jury wil Jesse alvast bedanken voor zijn enthousiasme en inzet en wenst Josefien veel succes!

 

 

Elburg, 26 maart 2020

Geachte leden van BadmintonClub ’t Harde.

Het Huiken blijft gesloten tot 1 juni. In een eerder bericht werd 1 april vermeld. De Algemene Leden Vergadering op 25 maart vervalt waardoor bepaalde zaken onbehandeld blijven.

Een nieuwe datum voor de ALV 2020 wordt tijdig aangegeven.

De contributiebijdrage is gebaseerd op een jaarbedrag van € 102,00 en € 78,00 (senioren/junioren). Betalingen kunnen voor het gehele jaar, per kwartaal of per maand worden gedaan. Er wordt niet gespeeld in april en mei maar wij verwachten wel uw normale contributie te ontvangen.

Vanwege automatische betalingen is restitutie over 2 maanden een ongewenste extra administratieve belasting. Door de verhoging van de contributie uit te stellen naar april 2021 blijft de contributie per saldo voor de leden positief.

Met vriendelijke groet,

Wijnand Westerink

voorzitter

 

 

Elburg, 14 maart 2020.

Conform het advies en richtlijnen van diverse instanties hebben we als bestuur besloten vanaf heden tot en met dinsdag 31 maart(update volgt) niet te spelen.

Dit geldt ook voor Sport Over Dag.

We houden de adviezen in de gaten, stellen maatregelen indien nodig bij en houden u op de hoogte.

 

De Algemene Leden Vergadering van 25 maart wordt verplaatst naar een nog nader te bepalen datum.

Tijdens deze vergadering zou een voorstel tot contributieverhoging van € 2,00 voor alle leden worden gedaan ingaande 1 april 2020.

 Dit voorstel blijft aangehouden tot en met de volgende ALV.

Voor de maand april blijven de oude contributiebedragen staan.

 

Wijnand Westerink

Voorzitter